Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag03.04.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Mindshare bygger om efter avhoppen

Publicerad: 14 November 2012, 05:00
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:04

Mindshares Sverigechef Torbjörn Larsson om Emma Cedells avhopp och hur byrån hanterade ex-kollegan Fredrik Thaléns konkurrerande byrå.


Ämnen i artikeln:

MindshareSamsung

Mindshares digitala utvecklingschef Emma Cedell lämnar Mindshare efter drygt tolv år för att bli mediechef på Samsung, kunde dagenmedia.se berätta igår.

– Jag gratulerar Emma till en enormt spännande roll, samtidigt som det känns tråkigt att förlora en så kompetent individ och omtyckt kollega, säger Torbjörn Larsson till dagensmedia.se.

Emma Cedell kommer inte ersättas av en ny digital utvecklingschef. Istället passar Torbjörn Larsson på att omorganisera byrån.

– Vi tar varje tillfälle att nagelfara verksamheten. Det är viktigt att utnyttja förändringar för att ta nästa steg i verksamheten.

Exakt hur den nya lösningen kommer se ut vill han inte berätta ännu.

– Vi utvecklar vårt erbjudande och våra produkter, och det kommer bli flera olika personer som går in och axlar Emmas nuvarande roll.

Emma Cedell är ett av flera avhopp från Mindshare på senare tid.

I september startade tidigare new business-chefen Fredrik Talén konkurrerande byrån ExB Mash.

Sedan dess har han värvat tidigare tv-chefen Toffe Nathhorst och consumer insight-chefen Peter Wihlborg från Mindshare.

– Det som hände har enat resten av byrån på ett positivt sätt, vi går stärkta ur det. Jag visste länge vad som var på gång, och jag är glad att allt är känt nu, så att jag har fått bocka av det och gå vidare, säger Torbjörn Larsson.

Hur var känslan hos dig när det hände?

– Det var inte så dramatiskt som det kan verka. Fredrik är hungrig och ambitiös och han vill att hans nya byrå ska få uppmärksamhet och synas på marknaden. Det har jag full förståelse för.

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

MindshareSamsung

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.