Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Mindmakers PR växer sig större

Publicerad: 18 april 2016, 13:03
Uppdaterad: 18 april 2016, 13:05

Mindmakers PR fortsätter att växa med både uppdrag och medarbetare. Nu ansluter Lisa Stenberg som projektledare och konsult.

Ämnen i artikeln:

Mindmakers PR

Anton Äng

anton.ang@dagensmedia.se


Lisa Stenberg kommer närmast från reklambyrån Futurniture. Innan dess arbetade hon som ansvarig för Moderaternas sociala medier samt som konsult på pr-byrån New Republic.

– Lisa är modig och skarp, med ett otroligt driv och precis den lite oväntade kompetensmix som vi letar efter i en Mindmakers-konsult. Hon rör sig prestigelöst mellan sociala medier och debattartiklar, mellan nationell politik och stora svenska exportföretag. Med Lisa kommer Mindmakers att kunna fortsätta växa och utvecklas, säger Christina Saliba, vd för Mindmakers PR i pressmeddelande.

Lisa Stenberg själv är glad över sitt nya jobb på Mindmakers PR.

– Det finns ingen PR-byrå i Sverige som har Mindmakers bredd och mod, som har en sådan rolig blandning uppdrag och som vågar jobba så uttalat värderingsdrivet. På Mindmakers får jag en möjlighet att påverka hela branschen, och det är förstås oerhört motiverande, säger hon i ett pressmeddelande.

Lisa Stenberg är den senaste i en rad Mindmakers-rekryteringar, inklusive Caroline Lidman, chef för marknads-pr, och sociala medier-experten Viktor Frisk.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev