Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Byråer

Mindmakers PR växer sig större

Mindmakers PR fortsätter att växa med både uppdrag och medarbetare. Nu ansluter Lisa Stenberg som projektledare och konsult.

Anton Äng

anton.ang@dagensmedia.se


Publicerad: 18 April 2016, 13:03
Uppdaterad: 18 April 2016, 13:05

Ämnen i artikeln:

Mindmakers PR

Lisa Stenberg kommer närmast från reklambyrån Futurniture. Innan dess arbetade hon som ansvarig för Moderaternas sociala medier samt som konsult på pr-byrån New Republic.

– Lisa är modig och skarp, med ett otroligt driv och precis den lite oväntade kompetensmix som vi letar efter i en Mindmakers-konsult. Hon rör sig prestigelöst mellan sociala medier och debattartiklar, mellan nationell politik och stora svenska exportföretag. Med Lisa kommer Mindmakers att kunna fortsätta växa och utvecklas, säger Christina Saliba, vd för Mindmakers PR i pressmeddelande.

Lisa Stenberg själv är glad över sitt nya jobb på Mindmakers PR.

– Det finns ingen PR-byrå i Sverige som har Mindmakers bredd och mod, som har en sådan rolig blandning uppdrag och som vågar jobba så uttalat värderingsdrivet. På Mindmakers får jag en möjlighet att påverka hela branschen, och det är förstås oerhört motiverande, säger hon i ett pressmeddelande.

Lisa Stenberg är den senaste i en rad Mindmakers-rekryteringar, inklusive Caroline Lidman, chef för marknads-pr, och sociala medier-experten Viktor Frisk.

Ämnen i artikeln:

Mindmakers PR

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.