Miljonökning för Minnesota

2016-02-24 13:18 Madeleine Nilsson  
Andy Pimmeshofer, vd på Minnesota.

Minnesota ökar byråintäkten med 3 miljoner kronor.

Kommunikationsbyrån Minnesota gör en ordentlig vinstökning under 2015 jämfört med året innan. Byråintäkten ökar med drygt 3 miljoner kronor till 23,2 miljoner kronor, medan rörelseresultatet går från 250 000 kronor till 2,7 miljoner kronor.

Omsättningen ökar med 10 procent till 74,3 miljoner kronor. Under året har byrån fått in nya kunder som ATG, KTH och Fastighetsbyrån och bland annat anställt Pål Roos som cd.

– På en marknad där köparna söker efter engagemang har vi en stark position med vår bakgrund i event och egna kanaler. De senaste åren har vi också växlat upp vår strategiska och kreativa avdelning och nu ser vi att den satsningen ger resultat. Vi gör allt mer gränsöverskridande uppdrag som förut kanske gick till andra typer av byråer, säger Andy Pimmeshofer, vd på Minnesota, i ett pressmeddelande.

Minnesota ägs av Stampen Media samt byråns ledning.

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

ANNONS

Åsikter & debatt