Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag30.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Michael Bugaj lämnar DDB

Publicerad: 13 Juli 2011, 11:46
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:04

Michael Bugaj, social media director på DDB Stockholm, slutar på reklambyrån.


Ämnen i artikeln:

DDB StockholmDDB

Istället flyttar han till Paris, där han blir senior strategic planner på Ogilvy.

– Jag gör det av privata skäl. Jag har bott i Paris tidigare och har alltid velat flytta tillbaka. Nu gör jag det, säger han.

Michael Bugaj kom till DDB Stockholm för fyra år sedan. Då hade byrån precis börjat resa sig från krisåren i början på 2000-talet, som präglades av kundtapp och storvarsel. Och då var det kanske få som anade vad som komma skulle.

– När jag kom tyckte vi det var världens grej att vinna månadens radio i Resumé. Nu vinner vi Titan. Det har varit fantastiskt kul att vara med på den resan, säger han.

Michael Bugaj har också fungerat som pressansvarig på DDB och det är oklart vem som tar över den rollen. Hans roll som social media director intergreras i den övriga organisationen.

– Vi har många duktiga planners och har precis anställt en digital planner till. Så den biten är täckt på ett väldigt bra sätt, säger Michael Bugaj.

Martin Schori

Ämnen i artikeln:

DDB StockholmDDB

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.