Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Metsä Tissue till PS Communication

Publicerad: 20 september 2010, 10:29
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:38

Ska stärka positionen för Lambi och Serla.


Ämnen i artikeln:

PS Communication

Metsä Tissue med bland att Lambi och Serla i varumärkesportföljen omsatt cirka 9 miljarder kronor 2009. Nu anlitar företaget PS Communication I Göteborg för att skapa en skandinavisk helhetslösning för actionmarketing och event. Målsättningen är fortsatt tillväxt på varumärkena Lambi och Serla, som redan idag har en marknadsledande position i alla skandinaviska länderna.

– Vi är väldigt stolta över uppdraget. Toa- och hushållspapper är produkter där marknadsföringen verkligen kan innebära en skillnad, säger Johan Gronowitz, vd på PS Communication i Göteborg. Arbetet har redan börjat med Lambis sponsring av Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj och nästa års 50-årsfirande av varumärket. Uppdraget gäller Norge, Danmark och Sverige och så småningom även Finland, säger Johan Gronowitz. PS Communication i Göteborg har växt från tio till 24 personer de senaste två åren. Det senaste räkenskapsåret, som avslutades 31 augusti, ökade omsättningen med 75 procent till 33 miljoner kronor.

– Bokslutet är inte klart än men jag skulle bli väldigt förvånad om vi inte gör en bra vinst, säger Johan Gronowitz, som tror att eventbranschen har gynnats av lågkonjunkturen.

– Vårt erbjudande bygger på att driva sälj snarare än att bygga varumärke. Det ligger i sakens natur att det är vad företagen satsar på i lågkonjunktur, säger han.

 

Arbetsgrupp PS Communication:

Kundansvarig, Johan Gronowitz; projektledare, Gustav Löfving; Retail-strateg, Niklas Carlsson; produktionsledare, Anna Lotto; copywriter, Petur Olafsson; AD, Gustav Kruse; AD-assistent, Ida Nylander  

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Henrik Widell

Ämnen i artikeln:

PS Communication

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev