Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

torsdag06.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Mediacompany anställer mediechef

Publicerad: 1 december 2011, 08:21
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:48

Fredrik Felton, tidigare senior projektledare på Maxus, blir mediechef på Mediacompany.


– En av Fredriks huvuduppgifter som mediechef blir att utmana medierna att alltid ligga i framkant för våra kunder och utveckla nya innovativa medielösningar, säger Robert Magnusson, vd på Mediacompany.

Anställningen är också ett led i att skapa ett starkt team för att hantera en ökad kundtillströmning.

– Vårt mål för tillväxt är dock att fortsätta behålla känslan av det mindre lokala bolaget där kunden alltid kan känna att den hanteras som den viktigaste kunden. Vi vill inte bli störst men bäst.

Mediacompany har precis nyligen också vunnit två nya kunder, Folkuniversitetet Förbundskansliet och Folkuniversitet Stockholm.

– De passar bra in i vår portfölj med både små lokala och större rikskampanjer.

I augusti stod det klart att de två Group M-byråerna Mediacompany och Promedia slås samman. I december flyttar byråerna ihop i Mediacompanys lokaler.

– Promedia är ett mycket starkt varumärke mot många HR- och Marknadsavdelningar. Därför kommer vi inte stressa fram ett namnbyte tills vi är säkra på att det blir en smidig övergång. Dock kommer vi att integrera bolagen mer med varandra och skapa en gemensam företagskultur, säger Robert Magnusson.

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.