Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag28.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Mediacom värvar tillbaka tv-chef

Publicerad: 9 Maj 2011, 10:39
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:11

Igor Treutigers sejour på Vizeum blev kort. Nu återvänder han till Mediacoms tv-avdelning, där han får titeln gruppchef.


Ämnen i artikeln:

MediacomPatrick Wallin

Det var så sent som i mars i år som Vizeum rekryterade Igor Treutiger från Mediacom till rollen som chef för tv-avdelningen.

Nu återvänder han till Mediacom.

- Det skall bli superkul  att tillsammans med teamet  identifiera nya insikter och skapa smarta kommunikationslösningar som hjälper våra kunder att öka avståndet till sina konkurrenter, något som i och med denna nya setup kommer gå betydligt fortare, säger han i ett pressmeddelande.

På Mediacom blir han gruppchef, tillsammans med Marie Almgren, som jobbat på Mediacom sedan 2007. Patrick Wallin kommer dock fortsätta att vara chef för tv-avdelningen.

- Utvecklingen inom audiovisuella medier går oerhört fort och ställer stora krav på oss som konsulter att kunna hjälpa våra kunder att navigera i det ständigt föränderliga etermedia-landskapet, så det känns otroligt bra att tillsammans med Marie, Igor och resten av våra superduktiga medarbetare på avdelningen få möjlighet att fortsätta arbeta med det vi brinner för – att skapa värde för våra kunder, säger Patrick Wallin.

Igor Treutiger har tidigare jobbat på Mediacom under 10 år. Han har också en bakgrund på IUM.

Dagensmedia.se söker ansvariga på Vizeum samt Igor Treutiger.

Martin Schori

Ämnen i artikeln:

MediacomPatrick Wallin

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.