Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag16.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

McCann växer – rekryterar tre

Publicerad: 10 November 2016, 11:13
Uppdaterad: 10 November 2016, 11:13

McCann rekryterar Linda Hårleman, Arvid Nittve och Ludvig Ehrenstråhle efter att nya kunder tillkommit och erbjudandet breddas.


Ämnen i artikeln:

McCannMcCann Stockholm

Efter att byrån McCann fått in ett par nya kunder och breddat sitt erbjudande rekryteras Linda Hårleman. Hon blir ansvarig och Growth Director för byråns nya "Live Studio".

Linda Hårleman kommer senast från den New York-baserade digitala byrån Whispr Group. Där har hon arbetat med kunder som H&M, Spotify, Kate Spade och Ikea. 

– Jag är superpepp på att bygga McCanns Live-erbjudande och implementera en tydligare data-driven approach som flera av våra kunder efterfrågar och som dessutom kommer att göra våra strategiska och kreativa lösningarna ännu mer relevanta och träffsäkra, säger Linda Hårleman.

McCann rekryterar även "kreatörsduon" Arvid Nittve och Ludvig Ehrenstråhle som senast kommer från M&C Saatchi. De båda träffades i Canne efter att ha vunnit tävlingen Young Lions.

Tillsammans har de bland annat arbetat med att Norwegians globala kommunikation och att sätta Eon på kurs mot ett mer förnybart Sverige.

– Vi är naturligtvis glada över att Linda, Ludvig och Arvid börjar på McCANN. Framför allt är de skarpa, nyfikna personer som kommer att göra oss ännu bättre, säger Adam Kerj, CCO på McCann Norden, om rekryteringarna.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

McCannMcCann Stockholm

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.