Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

"McCann har något spännande på gång"

Publicerad: 28 september 2012, 08:55
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:09

Thomas Gibson lämnar Åkestam Holst efter ett och ett halvt år och går till McCann.

Ämnen i artikeln:

McCannÅkestam Holst

KD

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se


Thomas Gibson blir projektledare på McCann Stockholm och tar plats i ledningsgruppen.

– Jag har bara varit på Åkestam Holst i ett och ett halvt år och hade inga planer på att lämna. När McCann ringde var jag först tveksam, men blev övertygad. De har något spännande på gång, säger Thomas Gibson till dagensmedia.

Han fortsätter:

– Vd:n Anders Nyström som person och de planer som finns i byrån gjorde att det blev svårt att säga nej. Det känns som att McCann har fått en nystart efter Storåkerstiden. Man börjar få ordning på torpet, har hittat bra personer och får stor uppbackning av nätverket internationellt vilket är viktigt.

När börjar du på McCann?

– Än så länge är jag anställd på Åkestam Holst och jag ska avsluta här på ett snyggt sätt. Jag börjar på McCann när det är okej för min nuvarande arbetsgivare.

Thomas Gibson är bara ett av många avhopp som har drabbat Åkestam Holst den senaste tiden. Andra tunga avhopp är delägaren Nico Hasselström, Dan Landin och Monica Born.

Enligt vd Göran Åkestam finns det ingen koppling mellan avhoppen.

– Vi försöker hela tiden vara självkritiska, men jag ser inget mönster bland de som slutat. Tack och lov har vi lätt att rekrytera, så det är inte problematiskt på det sättet, har han tidigare sagt till dagensmedia.se.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev