Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag25.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Matti Kataja återvänder till Prime

Publicerad: 13 Mars 2018, 15:01
Uppdaterad: 13 Mars 2018, 15:02

Matti Kataja.

Prime växer inom public affairs – satsar på stadsutvecklingsfrågor.


Ämnen i artikeln:

Prime

Han har varit pressekreterare åt Vänterpartiets tidigare partiledare Lars Ohly och kommunikationschef för White Arkitekter. Senast kommer Matti Kataja från Riksteatern, och rollen som enhetschef för pr och Kommunikation.

När han nu återvänder till Prime gör han det som seniorkonsult och rådgivare inom public affairs på byrån.

– Att komma tillbaka till Prime känns väldigt roligt. Inom public affairs hjälper vi företag att förstå och navigera i det politiska landskapet, vilket förstås är extra viktigt just i år eftersom det är valår, säger Matti Kataja i en kommentar.

Prime är mitt uppe i att utveckla sitt public affairs-erbjudandet, bland annat genom att satsa mer på stadsutvecklingsfrågor, och nyligen plockade de in Billy McCormac, tidigare vd för Fastighetsägarna Stockholm, som tar över ansvaret för urban affairs.

– Vi är oerhört glada att vi också har lyckats locka tillbaka Matti Kataja. Han sitter verkligen på unik kompetens som vi kommer att få stor nytta av, säger Primes public affairs-chef Jonas Hellman.

Matti Kataja tillträdde sin nya tjänst den 12 mars.

Simon Nilsson

simon.nilsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Prime

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.