Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag25.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Marie Lasota ny vd på PS Communication

Publicerad: 21 April 2016, 08:33
Uppdaterad: 21 April 2016, 08:36

Hennes uppdrag är att fortsätta utveckla PS Communication i Sverige, Norden och internationellt.


Ämnen i artikeln:

PS CommunicationXperience Group

Marie Lasota har ett förflutet som eventchef på både Postnord och IBM. Sedan 2011 har hon varit byråchef på Occasion, där hon varit med och vunnit Årets Byrå två gånger samt bidragit till 2014 års rekordresultat.

– Jag har alltid varit imponerad av PS Communication och den fantastiska resa som företaget gjort. PS Communication har tagit den position många företag i branschen eftersträvar, som den ledande nordiska brand experience-byrån, säger Marie Lasota i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Vi kommer jobba vidare utifrån PS Communications vision att skapa varumärkesupplevelser värda att prata om. Det gör vi genom att alltid ha fokus på kundvärdet och genom att fortsätta ha branschens absolut bästa medarbetare.

Patrick Walldén, koncernchef i byrånätverket XperienceGroup där PS Communication ingår, är nöjd med rekryteringen.

– Vi är mycket stolta över att få med Marie Lasota i vårt team. Hon är en av branschens starkast lysande stjärnor och har en imponerande erfarenhet. Vi delar samma värderingar och synen på den enorma potentialen i vår bransch, säger han i ett pressmeddelande.

I samband med Marie Lasotas övergång till PS Communication rekryterades även Anna Pesula, kundansvarig, Erika Gustafsson, projektledare, och Pia Möller, controller, från Occasion.

Anton Äng

anton.ang@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.