Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag26.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Marcus Haakonsen tar Nine Yards till Norge

Publicerad: 18 Januari 2016, 15:54
Uppdaterad: 18 Januari 2016, 16:04

Nine Yards expanderar till Norge och plockar in Marcus Haakonsen från Moods of Norway.


Marcus Haakonsen kommer närmast från tjänsten som pr-ansvarig och ansvarig för marknadsföringssamarbeten hos Moods of Norway, där han arbetat sedan 2011.

Han tar nu plats som operativ chef och partner i Nine Yards AS, som grundas under januari 2016.

– Jag har en underbar känsla i magen när vi nu tar steget in i mitt hemland Norge, det tog tolv år och nästan 2 000 genomförda kampanjer innan vi hade kraften, organisationen och ekonomin för att investera långsiktigt i Norge, vi känner kulturen väl, men vi har inte hittat den perfekta ledaren förrän nu, säger Nine Yards vd Janne Björge i ett pressmeddelande.

Nine Yards har i dag kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. I och med rekryteringen av Marcus Haakonsen tar företaget nu "på allvar" steget in på den norska marknaden.

– Nya tider kräver nytt blod och i och med detta tillskott stärker vi byrån på bästa tänkbara sätt och tillför kompetens inför byråns tillväxtplaner. Nu börjar jakten på det perfekta kundteamet i Norge, fortsätter Janne Björge.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.