Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag30.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Mange Schmidt skaffar "glassigt" jobb på byrå

Publicerad: 3 November 2015, 08:34
Uppdaterad: 6 December 2015, 20:23

Den före detta rapparen Magnus Schmidt blir ny kreatör och client service director på kommunikationsbyrån A Loud Minority.


Ämnen i artikeln:

A loud minority

Kommunikationsbyrån A Loud Minority tar in Magnus "Mange" Schmidt som ny kreatör och client service director.

Mange Schmidt är främst känd för låtar såsom "Glassigt", "Talar ut" och "Giftig", men har även ett förflutet som entreprenör och från marknadssidan i skivbolagsbranschen.

– A Loud Minority är en flexibel och innovativ byrå och har alltid haft ett känsligt öra mot marken inte minst när det gäller vad som trendar inom populärkultur, musik och mode och jobbar också kontinuerligt med spännande och stora internationella varumärken. Jag är sedan länge bekant med grundarna av byrån och har alltid haft lite koll på vad de gjort och alltid gillat vad jag sett och hört. Vi har även samarbetat ett flertal gånger tidigare i olika projekt. Det känns otroligt kul att få bli en i gänget på byrån, säger Magnus Schmidt i ett pressmeddelande.

Det görs även klart att uppdraget på A Loud Minority inte kommer att påverka artistkarriären eller övriga uppdrag, utan kommer att skötas parallellt.

Bland A Loud Minoritys kunder finns Nike, Fiat Group, Activision Blizzard, Absolut Vodka, Cheap Monday, Lindorff, Aller Media.

Frida Nygren

frida.nygren@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

A loud minority

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.