Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag23.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Mando Diao väljer River

Publicerad: 9 April 2014, 13:49
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:41

Borlänge-bandet släpper nytt album – "Aelita" – och väljer i samband med det Intellectabolaget River som samarbetspartner.


Ämnen i artikeln:

River

Kommunikationsbyrån River, som sedan januari i år ingår i Intellecta-koncernen, kommer att hjälpa Mando Diao med utvecklingen av interaktiva upplevelser kring musikvideon, samt i mötet med press och fans, uppger Intellecta i ett pressmeddelande.

River, med erfarenhet från spelutveckling, har som mål att fördjupa upplevelsen av den nya plattan. För att uppnå detta kommer man bland annat att experimentera med virtual reality.

– Att kunna kombinera vår kreativitet med vår erfarenhet av Oculus Rift-plattformen och binda samman musiken med såväl virtuell som fysisk verklighet är en extremt spännande utmaning, säger Markus Koos, ansvarig för uppdraget och senior producer på River, i ett pressmeddelande.

River är en kommunikationsbyrå med fokus på det digitala och har global verksamhet för bland andra Nike, KLM, Nokia och Philips.

Pär Ullrich

Ämnen i artikeln:

River

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.