Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag13.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Malmöbyrå fortsätter växa

Publicerad: 7 Augusti 2013, 06:55
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:38

Wirtén PR & Kommunikation knyter till sig pr-konsulten Fredrik Sieradzki. Det är Malmöbyråns tredje rekrytering på kort tid.


Fredrik Sieradzki blir ny pr-konsult på Wirtén PR & Kommunikation i Malmö. Han kommer senast från pr-byrån Kommunicera där han var delägare.

– Fredrik med sin långa erfarenhet inom pr och bakgrund som journalist på bland annat IDG, Resumé och Finanstidningen stärker vårt pr-erbjudande. Saara Nordenström befäster vår position i södra Sverige på hållbarhetskommunikation och med Maria Sehlin tar vi nya andelar inom redaktionell kommunikation, säger Kristina Lang Falck, vd på Wirtén i ett pressmeddelande.

Fredrik Sieradzki är byråns tredje rekrytering på kort tid. I början av sommaren rekryterades Saara Nordenström som konsult med fokus på hållbarhetskommunikation. Hon har tidigare jobbat på Siemens Nokia i Helsingfors och som konsult på Hill & Knowltons i Helsingfors. Under våren tillträdde även Maria Sehlin som konsult och redaktör. Hon har tidigare bedrivit egen konsultverksamhet i form av Redaktionen.nu.

Med Fredrik Sieradzki blir Wirtén elva konsulter.

– Det är en storlek som många kunder kräver och förväntar sig idag och vi kan nu erbjuda stor mångfald på byrån. Våra medarbetare kommer från eller har erfarenhet av flera olika kulturer, länder och fält inom kommunikation, säger Kristina Lang Falck.

Helen Preutz

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.