söndag29 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Malin von Werder tar över Guldägget

Publicerad: 27 november 2017, 12:11
Uppdaterad: 27 november 2017, 12:13

Malin von Werder, cd på Garbergs Malmö. Foto: Komm.

Garberg Malmös Malin von Werder blir ordförande i Guldägget.

Ämnen i artikeln:

GuldäggetGarbergs

MN

Madeleine Nilsson

madeleine@dagensmedia.se


Garberg Malmös cd Malin von Werder får i år äran att axla ordföranderollen i Guldägget.

Malin von Werder har tre guldägg och fyra silverägg i bagaget. Dessutom har hon två gånger tidigare varit kategoriordförande i Guldägget och har suttit i juryn för bland annat Cannes Lions, Eurobest och Dubai Lynx.

– Jag är oerhört hedrad över att få vara ordförande 2018, och hoppas på att kunna vara med och bidra till vettiga, prestigelösa och ifrågasättande diskussioner. Guldägget är mer än en tävling i reklam. Det är ett tillfälle att bevisa att innehåll och kommunikation som inte blir bortvald är den som är mest effektiv, säger Malin von Werder i ett pressmeddelande.

Förra året var Åkestam Holsts Magnus Jakobsson ordförande för juryn. Årets dessförinnan var Silla Levin på Forsman & Bodenfors ordförande.

Detta blir fjärde gången som en kvinna är juryordförande. Forsman & Bodenfors Anna Qvennerstedt var först ut 2011 och 2014 leddes juryn av DDB:s Tove Langseth.

Inlämningen till Guldägget öppnar 6 december, med deadline 24 januari 2018.  Guldäggsgalan går 19 april på Stockholm Waterfront Congress Centre.

Guldägget arrangeras av Komm.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev