Make Your Mark rekryterar från Perfect Day

2017-03-21 08:53  
På bild innovationschefen Samir Chahimi och nyrekryterade Johan Forsberg.

Contentbyrån Make Your Mark rekryterar Johan Forsberg från Perfect Day Media och breddar sitt erbjudande.

Contentbyrån Make Your Mark ser en ökad efterfrågan efter rådgivning och strategiskt arbete.

Byrån har även breddat sin avdelning med nya roller inom digitalt och ser en ökad efterfrågan på rörligt. Creative planners, digitala redaktörer och nativeredaktörer har rekryterats under det första kvartalet.

Därför gör byrån sin femte rekrytering i år och knyter till sig Johan Forsberg som senast kommer från Perfect Day Media.

På Make your mark får han rollen som DOP (director of photography) och videoredaktör.

– Det känns fantastiskt kul att komma till Make Your Mark. Kundlistan är varierande och spännande. Och ambitionen och den höga standard som finns på byrån känns också mycket inspirerande, säger Johan Forsberg, i ett pressmeddelande.

Samir Chahimi, innovationschef, ser att efterfrågan på strategisk rådgivning har förändrats under det senaste året:

– Varumärkena behöver mer hjälp med att hitta den bästa kanalmixen samt veta hur de ska nå ut rätt till målgruppen eller målgrupperna. Att vi får fler och fler förfrågningar om strategisk rådgivning är ett starkt kvitto på att Make Your Mark har en fantastisk bredd på kompetens och inger ett stort förtroende, vilket en utmärkelse som Årets Contentbyrå också bevisar, säger han i ett pressmeddelande. 

Hanna Frick

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt