Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag12.06.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

LRF Media skaffar digitalbyrå för hemligt uppdrag

Publicerad: 9 mars 2015, 09:54
Uppdaterad: 13 april 2016, 14:29

Söderhavet blir LRF Medias nya digitalbyrå. Förlagschef Johan Taubert är hemlighetsfull angående byråns första stora uppgift.


Ämnen i artikeln:

LRF Media

Mediehuset LRF Media har inlett ett samarbete med digitalbyrån Söderhavet. Söderhavet har uppdrag för bland annat SF Bio, MTG och Resumé.

LRF Media har fram tills i dag inte haft någon digitalbyrå. Johan Taubert är förlagschef LRF Media.

– Tidigare har vi inte haft någon samlad insats för det digitala och vi är i stort behov av att ta en position på den digitala arenan. Söderhavet jobbar med vår nya stora satsning, mer kan jag inte berätta just nu, säger han till Dagens Media och fortsätter:

– Den närmaste tiden kommer LRF Media också se över förlagets digitala strategi i stort, i nuläget är det dock oklart om vi behöver extern hjälp med detta och i så fall av vilken byrå.

Varför väljer ni Söderhavet?

– Vi tog in pitchar från flera byråer, men Söderhavet hade tänkt längst och bäst. De andra byråerna var inte dåliga, men Söderhavet bländade.

Kan du säga något om ert hemliga projekt?

– Inte i nuläget, men kanske senare under våren.

Söderhavet har även tagit hjälp av innovationsbyrån Äventyret, teknikbyrån Fröjd och datajournalistbyrån J++ till sitt uppdrag för LRF Media.

Jonas Löfvenberg

jonas.lofvenberg@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

LRF Media

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.