Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Lowe Brindfors norpar marknadschef från Åkestam Holst

Publicerad: 7 september 2012, 06:56
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:12

Nico Hasselström har utsetts till vice vd och marknadschef på Lowe Brindfors. Han kommer senast från konkurrenten Åkestam Holst.

Ämnen i artikeln:

Lowe BrindforsÅkestam Holst

DT

Dante Thomsen


Nico Hasselström har arbetat på Åkestam Holst sedan 2001, men har nu alltså rekryterats av Lowe Brindfors, som gör honom till vice vd och marknadschef.

På Lowe Brindfors kommer han också att ansvara för nykundsförsäljningen.

– Det känns jätteroligt och känns väldigt spännande för mig. Jag fattar inte beslut så oerhört snabbt och har ju varit på Åkestam Holst länge, men det känns som en fantastisk utmaning. Jag är också full av tillförsikt att det kommer fungera och jag har fått ett stort förtroende, säger Nico Hasselström till dagensmedia.se.

Hur ser du på din nya roll som marknadschef och vice vd?

– Egentligen skiljer det sig inte så mycket från vad jag har gjort tidigare. Det är mer en formell titel. Så som vi kommer arbeta är det mer ett lagarbete. Visst får jag en titel men det är inte därför jag går till Lowe Brindfors om jag säger så.

Så varför går du till Lowe Brindfors?

– För den nya utmaningen. Jag har haft fantastiska år på Åkestam Holst men nu har jag hittat den utmaning jag behöver.

Nico Hasselström är också delägare i Åkestam Holst. Han vill dock inte säga om han ska sälja sin andel i byrån eller inte.

– Jag kan naturligtvis inte ha kvar mina aktier i Åkestam Holst, men exakt hur vi löser det är en angelägenhet mellan mig och Göran.

Det är inte så att Åkestam Holst är på väg att säljas?

– Jag har inga kommentarer till det. Det enda jag kan säga är att jag inte tror att det finns någon grund för det ryktet. Jag tror inte att det är något som är aktuellt just nu.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev