Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

fredag23.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Logistikjätte till Coast

Publicerad: 22 augusti 2012, 11:03
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:14

Coast Communications kommer att ta hand om det tyska logistikföretaget Dachsers pr-arbete i Skandinavien.


Dachser är ett tyskt logistikföretag med 21 000 anställda. Nu ska företaget fokusera på tillväxt i Norden och har därför knutit till sig Coast Communication, som ska ansvara för företagets skandinaviska pr.

– Vi är väldigt glada. Vi är så klart glada för alla nya kunder men det är extra kul då de är inne i en väldigt expansiv fas in mot Skandinavien och speciellt  brohuvudet mellan Danmark och Sverige, säger KG Rickhamre, vd på Coast Communications, till dagensmedia.se och fortsätter:

– Det är spännande att jobba med kommunikation när man vet att en stark tillväxt planeras. Dessutom var vi DHL-byrå i många år och körde på det till 2009. Vi har varit utan logistikföretag i tre år, så det är extra kul.

Avtalet med Dachser är löpande och enligt KG Rickhamre är utmaningarna med uppdraget flera.

– Utmaningen är inte bara att kommunicera verksamheten utan också att fokusera på csr, som vi har ett trackrecord inom, säger han.

Avtalets projektstart inleds omedelbart och nu går Coast Communications in i en uppstartsfas tillsammans med Dachser.

– Nu gör vi en strategisk analys av uppfattningen av bolaget i Skandinavien och tittar på vilka målgrupperna i pr-arbetet är och så vidare. De handlar om en klassisk uppstart, säger KG Rickhamre.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.