Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Byråer

Löfbergs väljer Westander

Kafferosteriet och pr-byrån ska samarbeta kring hållbarhetsfrågor.


Publicerad 2017-09-18 13:16
Uppdaterad 2017-09-18 13:17

Ämnen i artikeln:

Westander

Dela artikeln:

Samarbetet innebär att Westander kommer att jobba med Löfbergs hållbarhetsredovisning och kommunikation kring hållbarhetsfrågor.

Löfbergs, som ägs av familjen med samma namn, har i dag drygt 350 anställda i sex länder. Företaget uppges vara en av världens största inköpare av ekologiskt och Fairtrade-märkt kaffe.

– Löfbergs är ett av Sveriges mest hållbara företag och det ska också genomsyra kommunikationen. Westander är helt rätt samarbetspartner för att åstadkomma det, säger Anders Thorén, tf kommunikationsdirektör på Löfbergs, enligt ett pressmeddelande.

– Det ska bli särskilt roligt att samarbeta med ett företag där de anställda är så genuint engagerade i hållbarhetsfrågorna. Vi vill bidra till att fler människor förknippar Löfbergs med hållbarhet, säger Johan Lindahl, kundansvarig pr-konsult på Westander.

Utöver Lindahl består arbetsgruppen från Westander av Hanna Berheim Brudin och Andreas Rolfer Wrangö. Under 2016 hade byrån, med 32 anställda, en byråintäkt på 39 miljoner kronor.

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.