Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Linkedin väljer M&C Saatchi Stockholm

Publicerad: 28 Oktober 2016, 12:01
Uppdaterad: 28 Oktober 2016, 12:06

M&C Saatchi Stockholm blir Linkedins kreativa partner för Norden.


Ämnen i artikeln:

M C SaatchiLinkedin

Efter en omfattande upphandlingsprocess som påbörjades under sommaren har Linkedin valt M&C Saatchi som ny kreativ partner för Norden.

M&C Saatchi ska bidra till att förstärka varumärket i Norden samt skapa kommunikation för Linkedins Talent Solutionserbjudande.

– Både Linkedin och Linkedin Talent Solutions utvecklas kontinuerligt och fortsätter att innovativt driva kategorin framåt. Vi vill säkra att vårt fantastiska nätverk inte bara använder våra produkter och tjänster, utan också verkligen uppskattar upplevelsen. Vi blev mycket imponerade av M&C Saatchi och deras djupa förståelse för rekryteringsbranschen, men framförallt av deras strategiska och kreativa sätt att arbeta och svara på upphandlingen. Vi ser fram emot att jobba nära M&C Saatchi för att hjälpa företag i Norden att engagera de rätta talangerna, säger Wouter van Vloten, Chef i norra Europa vid Linkedin Talent Solutions, i ett pressmeddelande.

– Linkedin är ett fantastiskt varumärke och Linkedin Talent Solutions är en plattform som öppnar upp spännande möjligheter, bygger karriärer och förändrar sättet vi ser på rekrytering. Vi är enormt glada för att bli valda och ser mycket fram emot att skapa inspirerande kommunikation i alla de Nordiska länderna, säger Bjarte Eide , vd på M&C Saatchi Stockholm.

Uppdraget startar omedelbart.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

M C SaatchiLinkedin

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.