Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Lennox PR får ny vd

Publicerad: 5 januari 2018, 14:24
Uppdaterad: 5 januari 2018, 14:25

På bild: Elin Ahldén, Åsa Johansen och Robert Svensson.

Åsa Johansen går in som ny vd för Lennox Public Relations.


Åsa Johansen blir ny vd för Lennox PR när företagets grundare och nuvarande vd, Robert Svensson, istället fortsätter som konsult och arbetande styrelseledamot i verksamheten.

– Planen var att jobba upp ett starkt erbjudande och case att vara stolta över, och att sedan rekrytera en extern vd. Det tog oss lite drygt två år. Åsa är en stark verksamhetschef med en osviklig målorientering och affärsmässighet. Jag har sett vad hon kan prestera på nära håll, och jag vet att hon kommer att lyfta Lennox ytterligare en nivå, säger Robert Svensson, i ett pressmeddelande.

Åsa Johansen har arbetat i kommunikationsbranschen i 20 år, senast kommer hon från rollen som tillförordnad vd för Geelmuyden-Kiese i Sverige.

– Det har varit ett nöje att följa Lennox etablering utifrån, och det känns fantastiskt att nu få vara med på insidan när Lennox ska gå från spännande nykomling i branschen till att fullt ut leva upp till sin potential gentemot både medarbetare och uppdragsgivare. Det betyder särskilt mycket att jag känner att just mina egenskaper, min syn på ledarskap och affärsutveckling är efterfrågade, säger Åsa Johansen, i ett pressmeddelande.

Hon tillträder sin nya roll i mitten av januari och ska leda företaget tillsammans med byråchef Sofie Falkkloo. Lennox PR:s båda ägare, Robert Svensson och Elin Ahldén, arbetar båda i verksamheten som konsulter.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.