Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Leksands Knäckebröd väljer Publik

Publicerad: 9 april 2015, 08:05
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:06

Med kontakt med matbloggare och utbildning i sociala medier ska Publik stärka Leksands Knäckebröds kommunikation utåt.


Ämnen i artikeln:

Publik

Leksands Knäckebröd väljer Publik som ny pr-byrå. Målet med Publiks kommande arbete kommer vara att på olika sätt stärka Leksand Knäckebröds kärnvärden. Det ska bland annat skötas genom kontakt med bloggare, arbete på sociala medier och utbildning.

– Det kan till exempel handla om att bjuda in matbloggare så de får se hur Leksands Knäckebröd jobbar men det kan också handla om att se till att de på ett effektivt sätt sköter sitt arbete på sociala medier, säger Krister Insulander, specialist på redaktionell kommunikation på Publik, till Dagens media och fortsätter:

– Vi har en utbildningsavdelning på Publik där vi utbildar många i hur de ska jobba på sociala medier. Det är inte vi som kommer sköta deras kanaler där, men vi ska rådgiva dem i hur de bäst kan nå ut med sin kommunikation.

Arbetet omfattar bland annat produkterna Leksands Knäcke, Tre Kullor, Fäbodknäcke och Vikabröd.

– Jag tror att Leksands Knäckebröd valde oss för att vi inte är för stora. Vi är ingen källarbyrå, men inte heller en stor fabrik. Jag själv kommer också från Dalarna så jag har kunskaper om verksamheten, bygden och dess företagskultur, säger Krister Insulander.

Annika Sund är marknadschef på Leksands Knäckebröd.

– Publik har en hög kompetens inom både pr, redaktionell kommunikation och sociala medier. Och de kunskaperna efterlyste vi när vi ska lyfta våra mervärden: knäckebröd utan tillsatser som har bakats i flera generationer, säger hon i ett pressmeddelande.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Publik

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.