Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag24.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Länsförsäkringar till Shout

Publicerad: 11 Februari 2011, 09:25
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:21

Shout har vunnit en omfattande pitch om Länsförsäkringar i Göteborg och Bohuslän.


Länsförsäkringar gjorde först en kartläggning av den västsvenska kommunikationsbranschen. Arbetet resulterade i en lista på 19 byråer som ansågs intressanta. Under en andra urvalsomgång vaskades fem byråer fram, som sedan bjöds in till pitchen.

Shout gick segrande ur drabbningen.

– Vi är otroligt stolta över att vinna i så hård konkurrens. Länförsäkringar hade kollat upp byråmarknaden väldigt noggrant, säger Joakim Hökegård, vd på Shout.

Shout och Länsförsäkringar ska nu ”prya” hos varandra.

– De har en inhouseavdelning som gör en hel del produktion. Vår arbetsgrupp kommer att jobba mycket ihop med dem så det är ett sätt att lära känna varandra och lära av varandras kreativa processer.

Shout ska bland annat besöka Länsförsäkringars kontor.

– Jag tror mycket på att bra kommunikation är en lagsport, man gör det inte själv utan ihop med kunden.

De flesta känner till att Länförsäkringar erbjuder just försäkringar, men få känner till att de även har bankverksamhet och fastighetsförmedling. Det ska Shout ändra på.

– Vår uppgift blir att sälja helheten. I princip kan man få koll på hela sin ekonomi på ett enda papper, men alldeles för få känner till det, säger Joakim Hökegård.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.