Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag14.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Köpare ute efter Åkestam Holst

Publicerad: 20 Augusti 2012, 13:27
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:14

Enligt uppgift till dagensmedia.se är reklambyrån Åkestam Holst på väg att köpas upp. Göran Åkestam, byråns vd, säger att han inte vill kommentera rykten.


Ämnen i artikeln:

Åkestam Holst

Åkestam Holst är Sveriges fjärde största reklambyrå, med en omsättning på 178 miljoner kronor, en byråintäkt på 79 miljoner kronor och en vinst på 5 miljoner kronor under 2011.

Byrån, som fortfarande inte ägs av något internationellt nätverk, är också en av de mest framgångsrika i tävlingssammanhang. I juli i år utsågs den till årets internationella byrå i amerikanska branschtidningen Ad Ages ”Small Agency Award”.

Enligt uppgift till dagensmedia.se är Åkestam Holst nu på väg att köpas upp.

– Det snurrar alltid rykten och det är som med pitcher, jag varken kan eller vill kommentera sånt, säger Göran Åkestam, vd och delägare i byrån, till dagensmedia.se.

Han fortsätter:

– Det är klart att både vi och andra framgångsrika oberoende byråer då och då blir uppvaktade. Men nu finns inget att kommentera.

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Åkestam Holst

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.