Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag26.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Konsultföretag till New Republic

Publicerad: 19 Oktober 2012, 07:51
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:07

Pr-byrån New Republic har inlett nya samarbeten med managementkonsultföretaget Informed Decisions och affärstidningen Miljöaktuellt.


I sitt samarbete med Informed Decisions kommer New Republic arbeta med att stärka företagets varumärke samt öka kännedomen om företaget.

Inledningsvis gäller uppdraget främst att informera om Informed Decisions erbjudande till potentiella medarbetare och kunder.

Det löpande samarbetet med affärstidningen Miljöaktuellt går ut på att ge kommunikationsråd kring tidningens 40-årsjubileum samt att öka kännedomen om rankingarna ”Sveriges Miljömäktigaste” och ”Sveriges Miljöbästa kommun”.

Miljöaktuellt valde New Republic då byrån redan under våren och sommaren hjälpt till med att öka uppmärksamheten kring rankingen ”Sveriges Miljöbästa kommun”, vilket föll väl ut.

– Vi är stolta över att Miljöaktuellt väljer att samarbeta med oss. Det är ett erkännande av vår kompetens inom både hållbarhet och kommunikation, säger Jean-Daniel Maurin, seniorkonsult på New Republic, i ett pressmeddelande.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.