Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Komms vd: "En bransch där vi sällan vill vara självcentrerade"

Publicerad: 30 april 2015, 07:09
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:02

Jessica Bjurström, vd på Komm, om vad som var roligast med Guldäggsgalan 2015.


Ämnen i artikeln:

KommGuldägget

På Guldäggets 54:e Guldäggsgala fick besökarna se Göran Åkestam steppa, Björn Kusoffsky göra rytmisk gymnastik med vimplar, Hedvig Hagwall Bruckner hjula över scenen och Annika Berner smälla av en konfettibomb. Galan leddes av David Sundin.

– För första gången på länge hade vi en riktig show med storband som spelade på scenen och jag älskade dansnumren. Alla var fantastiska. Det krävs något extra att ställa sig på scenen efter bara två veckors träning, men jag misstänker att Hedvig har kunnat hjula länge, säger Jessica Bjurström, vd på Komm, till Dagens Media.

Vad var det bästa med kvällen?

– Det var väldigt roligt att se att det var så många olika byråer som fick ta emot ägg. Det är ett styrkebesked till branschen. Dessutom blev det tydligt att det kan göras bra kommunikation på många olika ställen i sverige, tidigare har vi varit lite Stockholmsorienterade, säger Jessica Bjurström och fortsätter:

– Många av våra utländska gäster sa också att både galan och bidragen höll en väldigt hög klass. Det är viktigt att det finns en svensk tävling.

Hade du själv något favoritbidrag?

– Det fanns extremt mycket som var bra. Något som var roligt var att se hur Eleonore Säll gick upp ensam på scenen när hon vann ett Guldägg och sedan säga att hon ville tacka sig själv, säger Jessica Bjurström och fortsätter:

– Det är ovanligt i en bransch där vi sällan vill vara jag- och självcentrerade. Det är en lagsport och ibland är det så dominerande att det nästan blir så att ingen vågar sticka ut hakan. Så det här var uppfriskande.

Vem kommer ta över som Komms ordförande efter Gustav Martner?

– Det vet vi faktiskt inte än. Valnämnden har börjat titta på det, men den är helt separerad från styrelsen och mig.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

KommGuldägget

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.