Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

söndag09.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Komm upphandlar Guldäggsbyrå

Publicerad: 9 november 2011, 05:34
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:51

De senaste fem åren har eventbyrån Impala/Minnesota hållit i Guldäggsgalan. Nu tävlar fyra eventbyråer om uppdraget.


– Det är ganska snabba puckar med tanke på att galan hålls i april. Vi kommer göra ett val snart, säger Maja Siösteen, Guldäggsgeneral.

I förrgår träffade Komm en av de kandiderande eventbyråerna, och igår hölls möten med ytterligare tre. ”Komm” har endast riktat sig mot sina åtta medlemsbyråer – och fyra har valt att pitcha.

Ifjol firade Impala, som nyligen gick ihop med Minnesota, sitt femte år i följd som eventbyrå för galan, men nu vill ”Komm” ge någon annan byrå chansen.

– Vi är jättenöjda med samarbetet, annars hade det inte fortsatt under fem år. Men ifjol firade galan 50-årsjubiléum, så nu blickar vi framåt. Vi vill gärna ge någon annan av våra medlemsbyråer det här hedersuppdraget, säger Maja Siösteen.

Vad vill ni förbättra till nästa upplaga av galan?

– Vi har lärt oss att lägga mer fokus på rätt saker. Vi ska lägga mindre vikt vid det som inte hör till tävlingen och fokusera på bidragen, vinnarna och hela branschen, säger hon.

Tillämpar ni de nya rekommendationerna för pitcher när ni letar ny samarbetspartner?

– Ja det gör vi. Det är tydliga rekommendationer som fungerar väldigt bra.  Det är bättre för båda parter när alla vet vad som gäller, säger Maja Siösteen.

Erik Strömberg

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.