Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Komm taggar för Guldäggs-fest

Publicerad: 22 april 2014, 12:52
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:40

I anslutning till Guldäggsgalan anordnas en efterfest med dj:s och ett tungt livenummer.


Ämnen i artikeln:

Guldägget

Imorgon går Guldäggsgalan av stapeln på Stockholm Waterfront. Efter galan är det dags för efterfesten där dj:s från restaurang F12 levererar musiken.

– De senaste åren har vi kört en kortare gala för att få mer tid till kalas på efterfesten. Det är skönt när sittningen inte blir så lång. Det spritter i benen på folk som vill mingla, hänga och dansa. Tidigare år har många besökare varit kvar väldigt sent, och vi brukar även sälja mycket eftersläppsbiljetter, så nu satsar vi på livemusik och dj:s, säger Jessica Bjurström, vd på Komm, till Dagens Media.

Totalt kommer fyra olika dj:s ratta spelarna under kvällen.

– Alla kommer att spela olika musikgenres för att symbolisera F12:s olika veckodagar, så det kommer att bli en kul blandning, säger Jessica Bjurström.

Komm-vd:n utlovar även ett tungt livenummer.

– Ja, det blir ett liveuppträdande också, men det förblir en överraskning. Jag kan dock säga att det blir två stora artister som folk känner till.

Har du något tips till de som ska gå?

– Ta med dubbla skor, ett par finskor och ett par dansskor. Det kommer jag att göra.

Pär Ullrich

Ämnen i artikeln:

Guldägget

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.