Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Komm får sex nya medlemmar

Publicerad: 7 september 2018, 07:56
Uppdaterad: 7 september 2018, 08:00

Komm:s styrelse.

Bland nytillskotten finns bland annat Gullers Grupp och Kind.


Sex nya medlemmar har valts in i förbundet. De nya medlemmarna representerar olika discipliner och kommer från flera olika städer. En av de nya medlemsbyråerna är Malmöbaserade Kind:

– Komm är viktiga för att belysa hur kommunikation kan göra skillnad. Ett medlemskap är en tydlig kvalitetsstämpel, kommenterar Jonas Hilmersson Gren, som är Creative och partner.

Hela kommunikationsbranschen förändras det är viktigt att vara en del i att skapa bra förutsättningar för framtiden, menar Hans Gennerud, som är av Gullers Grupps huvudägare:

– Vi vill vara med i Komm för att få kunskaper och bli en del i en gemenskap, men vi hoppas också kunna bidra med insikter från vår tillväxtresa. En stor fråga är upphandlingar, där det inte är någon hemlighet att vi lägger stor kraft och har haft förmånen att vara relativt framgångsrika. Hur systemen för upphandlingar utformas för att skapa goda villkor för både uppdragsgivare och leverantörer är en fråga där vi tror att branschorganisationer som Komm har en viktig roll att spela, säger han.

Den 6 september hölls höstens första styrelsemöte.

Sveriges Kommunikationsbyråer är en branschorganisation för byråer inom kommunikation, såsom reklam, PR, design, mobilt, content, event, DM, digital, media och action marketing.

Komms styrelse:

Dacid Orlic, vice vd + innovationschef, Prime Weber Shandwick – ordförandeMarta Karlqvist, vd, BCW, SthlmUlla-Karin Barrett, varumärkesstrateg, The Fan Club, MalmöAnna-Karin Nilsson, vd & senior strateg Humbly, UmeåDiana Uppman, vd, BVD, SthlmMalin Wikerberg, vd, Garbergs MalmöMelina Aristiadou, vd, Uncle Unicorn, GbgOlle Langseth, copywriter, Forsman & Bodenfors, SthlmJosefine Richards, cd, Ingo, SthlmElias Betinakis, planning director, NORD DDB, SthlmJesper Kling, vd, B-Reel, SthlmDésirèe Maurd, pr-strateg, Juno PR, SthlmAnton Norberg, partner & business director, Yours, LuleåMartin Hugosson, vd, Group M, Sthlm

Janne Naess

Bildredaktör, fotograf och reporter

janne.naess@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.