Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökByråer

”Kom som en blixt från klar himmel”

Publicerad: 30 Augusti 2011, 09:01
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:00

Kings Sunit Mehrotra räknar bara med att få tillbaka en femtedel av Onoffs skuld efter konkursen. Han är samtidigt lättad över att reklambyrån aldrig hann dra igång sitt stora strategiuppdrag på allvar.


Ämnen i artikeln:

KingOnoff

King är en av hundratals fordringsägare som tillsammans kräver Onoffs konkursbo på 571 miljoner kronor. Onoffs skuld till reklambyrån uppgick till 532 075 kronor. Men den hade kunnat vara betydligt större.

– Det stora jobbet påbörjades aldrig. Vi gjorde en del småsaker och lite hann vi få betalt för, men sen kom konkursen som en blixt från klar himmel. Vi diskuterade precis med marknadschefen om att börja det stora jobbet, säger Kings grundare Sunit Mehrotra.

Räknar du med att få tillbaka pengarna?

– Jag kan bara gå på det som konkursförvaltaren har sagt och det är att minst 20 procent kan vi som har krav på Onoff räkna med. Vi kan ju ändå vara glada över att det inte hann bli mer.

Onoff valde King som ny huvudbyrå i våras. Hemelektronikkedjan fanns inte bland bolagets fem största kunder, så konkursen innebär inga uppsägningar för byrån.

Synnöve Almer


Ämnen i artikeln:

KingOnoff

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev