Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Kock-EM till Byström Balodis

Publicerad: 19 mars 2014, 08:46
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:44

Pr-byrån Byström Balodis får i uppdrag att lansera kocktävlingen Bocuse d'Or.


Det är Gastronomi Sverige som i år arrangerar tävlingen, som för första gången går i Sverige 7-8 maj.

Byström Balodis ska sköta all pr kring det så kallade kock-EM, Bocuse d'Or Europe, och den svenske kocken Tommy Myllymäkis deltagande.

Uppdraget omfattar även kock-VM i Lyon nästa år, om Tommy Myllymäki tar sig vidare.

Förutom att skapa uppmärksamhet för tävlingen ska Byström Balodis ytterligare lyfta och synliggöra svensk gastronomi internationellt och nationellt.

– Vi räknar med hundratals ackrediterade journalister från hela Europa. I likhet med vårt tidigare arbete med att lansera Abba The Museum globalt så sker allt arbete i nära samarbete med Visit Sweden och Stockholm Visitors Board som ansvarar för internationell media, säger Moa Abrahamsson Byström, kundansvarig på Byström Balodis, i ett pressmeddelande.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.