måndag6 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Klas Tjebbes tillbaka i byråbranschen

Publicerad: 24 januari 2017, 13:34
Uppdaterad: 24 januari 2017, 13:43

"Jag har haft förmånen att välja noga vilket som skulle bli mitt nästa jobb och KAN har hela tiden varit mitt förstaval", säger Klas Tjebbes.

Klas Tjebbes lämnar fotbollsklubben FC Rosengård efter två år och går till KAN Malmö.

Ämnen i artikeln:

Sveriges kommunikationsbyråer

AT


För två år sedan lämnade Klas Tjebbes byråbranschen för att ta över som klubbchef för fotbollsklubben FC Rosengård. Nu återvänder han till branschen, och går till KAN Malmö.

På KAN kommer han att arbeta som kommunikationsstrateg och vara delaktig i varumärkesbygge för samtliga av byråns kunder.

– Det är en kanonvärvning. Klas kommer att få en tung roll på byrån och vi värdesätter både hans strategiska kunskaper och hans förmåga att få människor att arbeta effektivt tillsammans, säger Per Harrysson, vd på KAN, i ett pressmeddelande.

Klas Tjebbes har mer än 25 års erfarenhet från kommunikationsbranschen, och har bland annat varit vd på McCann Malmö, Eight Communications samt Wonderleap & Eight, och har dessutom under flera år suttit i styrelsen för Sveriges Kommunikationsbyråer (Komm).

 – Jag har haft förmånen att välja noga vilket som skulle bli mitt nästa jobb och KAN har hela tiden varit mitt förstaval. Jag tror stenhårt på byråns sätt att gå till marknaden, här finns starka ägare och här finns ambitionerna att bygga något som är betydligt större och starkare, även på nationell nivå, kommenterar Klas Tjebbes.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev