Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

söndag13.06.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

King Street PR rekryterar från Spotlight PR

Publicerad: 5 april 2017, 12:06
Uppdaterad: 5 april 2017, 12:06

Monica Berling och Magnus Wallin.

King Street PR rekryterar Magnus Wallin och Monica Berling.


Ämnen i artikeln:

Spotlight PRICALedarna

King Street PR förstärker upp med två nya konsulter. Magnus Wallin, som hämtas från Spotlight PR där han hade rollen som utvecklingschef, har erfarenhet av kommunikationsarbete för kunder som bland annat EA, Tele2, Betsson och Magine TV.

Monica Berling går efter 10 år som kommunikationschef tillbaka till konsultrollen. Hon har många års erfarenhet av utvecklings- och förändringsarbete, bland annat som tidigare kommunikationschef på Ledarna, Ica och Academedia.

– Vi vill erbjuda våra kunder strategisk kommunikation på riktigt, för att kunna göra det behöver vi rekrytera konsulter med lång erfarenhet. Med den här uppsättningen konsulter erbjuder vi förmåga att förstå kundens utmaningar och möta dem med rätt strategi och verktyg. Flera av oss har själva köpt rådgivning och vi förstår därför bättre att kommunikation verkligen måste stödja kundens affärer, säger Jesper Brandt, vd på King Street PR, i ett pressmeddelande.

King Street PR inledde sin verksamhet i januari 2015, och är en del av Rud Pedersen Group.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Spotlight PRICALedarna

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.