tisdag31 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

King Magazines redaktionschef till Jung

Publicerad: 3 januari 2017, 09:02
Uppdaterad: 3 januari 2017, 09:05

Martin Ödman lämnar King och blir projektledare och pr-rådgivare på Jung.

King Magazines nuvarande redaktionschef, Martin Ödman, lämnar tidningen och rekryteras till byrån Jung Relations.

Ämnen i artikeln:

JungKing

HF


Under 2016 köptes Jung Relations upp av Hallvarsson & Halvarsson Group. Sammanslagningen och en rad nya kunder har gjort det möjligt för Jung att rekrytera flera nya anställda under det föregående året.

Nu står det klart att King Magazines redaktionschef Martin Ödman ansluter sig till byrån och kliver in i rollen som projektledare och pr-rådgivare.

– Jag skulle kanske inte beskriva det som att jag "byter sida" bara för att jag börjar på Jung. Kommunikationsarbete kan ju bedrivas i många olika former och även om mottagaren, i alla fall på pappret, kanske skiljer sig åt mellan redaktioner och byråar handlar det ju hela tiden om att skapa meningsfullt innehåll, säger Martin Ödman i en kommentar och fortsätter:

– I mitt tidigare arbete har Jung alltid stått ut genom att hålla en genomgående hög kvalité. Kan dock ärligt säga att jag både är lockad och lite rädd för utmaningen att jobba mot sådana, superkräsna redaktörer, som jag själv.

Martin Ödman inledde sin karriär på Aftonbladet, därefter har han arbetat på it-tidningen Computer Sweden och varit redaktör för bilagan CS Hemma. Under flera år arbetade han som redaktör på King Magazine för att 2011 ta sig an rollen som redaktionschef.  

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev