Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag27.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Kenneth Danielsson: "Jag är inte ledsen"

Publicerad: 9 April 2018, 09:17
Uppdaterad: 9 April 2018, 09:17

Kenneth Danielsson. Foto: Talitha Cicon.

Kenneth Danielsson lämnar vd-rollen på Group M efter knappt 6 månader på posten. Nu blickar han framåt mot nästa uppdrag.


Ämnen i artikeln:

Group M

Förra fredagen kom nyheten att Martin Hugosson blir ny vd för Group M i Sverige. I och med detta lämnar Kenneth Danielsson vd-posten efter att ha utsetts som vd för Group M så sent som i november 2017.

Bakgrunden till att han lämnar är oenigheter om hur bolaget ska styras, exakt vad det handlar om är oklart. 

– Jag vill inte gräva ned mig i detaljer men vi tycker olika om hur vi ska driva Group M framåt, säger Kenneth Danielsson till Dagens Media.

Vad ska du göra nu då?

– Jag har inte kommit dit än. Vad är det man brukar säga: jag ska ta hand om min familj och börja träna. Jag måste landa lite och fundera över vad jag är bra på och vad jag vill göra. Jag gillar att transformera bolag och få dem att växa, säger Kenneth Danielsson och tillägger:

– Jag är inte ledsen eller så och det är ingen dramatik utan jag har stor respekt för beslutet. Jag lämnar med huvudet högt, att man tycker olika i styrelse och på chefsnivå är inget konstigt. Jag ser med spänd förväntan på framtiden.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Group M

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.