Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Kärlekspar leder årets 100-wattare

Publicerad: 6 november 2017, 10:12
Uppdaterad: 7 november 2017, 06:21

Makarna Nyberg och Hellenius leder årets 100-Wattaren.

Nya TV4-profiler tar över efter Tilde de Paula Eby – Äkta makarna David Hellenius och Renée Nyberg blir årets konferencierer.


Ämnen i artikeln:

David Hellenius100-wattarenSveriges Annonsörer

Den 14 november går Sveriges Annonsörers kommunikationstävling "100-wattaren" av stapeln, med prisutdelning på Stockholms Stadshus.

Tävlingen, som sedan 1990 belönat kreativ reklam baserat på effekt, leddes förra året av TV4-profilen Tilde De Paula Eby. I år tar hennes parhäst i Lets Dance över staffettpinnen – tillsammans med sin fru.  

Programledarna och äkta makarna David Hellenius och Renée Nyberg blir 2017-års konferencierer. De två programledarna som båda tidigare tilldelats TV-priset kristallen, är väl bekanta med 100-wattaren, men leder galan för första gången.

– 100-wattaren är ett maffigt pris. Jag har suttit på liknande galor själv, och man vill verkligen vinna, säger David Hellenius i ett pressmedelande.

Ulf Hermansson Samell är marknadschef på Sveriges annonsörer:

– Årets 100-wattare kommer att bli en kväll att minnas. Vi kommer att serveras en riktig festmåltid komponerad av Tommy Myllymäki, och med Renée Nyberg och David Hellenius som programledare känns uppsättningen komplett, säger han i en kommentar.

Janne Naess

Bildredaktör, fotograf och reporter

janne.naess@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.