Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Kan får utökat uppdrag för Eon

Publicerad: 2 mars 2016, 12:03
Uppdaterad: 2 mars 2016, 12:15

Eon lägger det digitala uppdraget på Kan.


Ämnen i artikeln:

Eon

Digitalbyrån Kan har haft olika uppdrag för Eon under flera år. Men efter en pitch i höstas får nu byrån ta sig an hela uppdraget för den taktiska digitala kommunikationen.

– Eon står inför en viktig förflyttning under de närmsta åren, både som varumärke och som företag. En del i denna förflyttning är att vara i framkant med våra digitala lösningar och möta kunderna med den service de vill ha och förväntar sig – och helst ska vi också överträffa deras förväntningar, säger Kjetil Vetlejord, digitalchef på Eon, i ett pressmeddelande.

– För detta arbete behöver vi en stark digital partner med ett komplett erbjudande, som har hela bredden från kommunikation till produktion, och som håller en rakt genom hög kvalitet. En partner som kan ta fram koncept och realisera dem, och inte minst utvärdera, optimera och växla upp lösningarna. Kan levererar på allt detta och blev det självklara valet för Eon, fortsätter han.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Eon

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.