Gå direkt till textinnehållet

Jung rekryterar kreatörer och formgivare

Med ett bra 2017 i ryggen rekryterar Jung relations två nya kreatörer och en formgivare: Per Forssberg, Olle Isaksson och Katrine Kolström.

Utökade, nya och förlängda uppdrag för Jung under 2017 har gett byrån möjligheten att rekrytera och inleda 2018 med förstärkt kreativitet. Byrån värvar två kreatörer och en formgivare.

– Stjärnorna står rätt för Jung, men vi är aldrig bättre än våra senaste kundprojekt. Därför känns det sjukt roligt att få starta 2018 med tre kreativa rekryteringar på ett bräde. Per, Olle och Katrine är alla idéstarka och bidrar med kompetenser från reklam, film, digital kommunikation och design. Våra uppdrag blir allt bredare, så det är precis den kombinationen av kompetenser vi behöver, säger Ebba Hultengren, creative director på Jung.

Den guldäggsbelönade kreatören Per Forssberg har de senaste åren varit copywriter på Garbergs och har arbetat med bland annat NK och Bris. Tidigare har han jobbat som regissör, tv-producent och journalist.

Titanäggsvinnaren Olle Isaksson ansluter från Edelman Deportivo där han arbetat som senior kreatör. Han har tidigare arbetat på Droga5 och Great Works. Nattetid är Olle även vd för Studio Barnhus.

Katrine Kolström flyttar upp från Göteborg för att bli formgivare på Jung. Hon har arbetat som designer på Sturm & Drang och This is Scandinavia. De senaste åren har hon bedrivit egen verksamhet med uppdragsgivare som OTW och Gullers Grupp.

Publicerad 2018-02-12 15.32Uppdaterad 2018-02-12 15.33

Ämnen i artikeln:

Dela artikeln: