Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Jung rekryterar från Wenderfalck

Publicerad: 4 mars 2016, 10:36
Uppdaterad: 4 mars 2016, 10:36

Linn Jacobsson blir ny medarbetare hos Jung. Foto: Press

Efter att Jung blev en del av Hallvarsson & Halvarsson Group har flera personer rekryterats. Nu har man värvat igen. Denna gång är det Linn Jacobsson som går från Wenderfalck.


Ämnen i artikeln:

Jung RelationsWenderfalck

Jung inledde 2016 med att berätta att byrån blir en del av Hallvarsson & Halvarsson Group. Samgåendet har gett Jung möjligheter till en rekryteringsoffensiv.

Nästa person att värvas är Linn Jacobsson som tidigare haft en tjänst som kreativt ansvarig hos Wenderfalck. Hon har flera uppmärksammade projekt bakom sig, bland andra Spinn-nominerade "Hej Snippan" för Apoteksgruppen och "All I need for Christmas is a Goat” för Action Aid.

– Det känns superpeppande. Linn är en härlig person och hennes bredd är särskilt intressant då hon har digital spets samtidigt som hon kombinerar planning med att vara en stark kreatör. Det är det som kunderna efterfrågar idag, säger Jimmy Rodhelind, vd på Jung Relations, till Dagens Media.

På Jung kommer Linn Jacobsson framförallt arbeta med att vidareutveckla byråns planning-erbjudande men också som kreatör för ett flertal uppdragsgivare.

– Att ta plats på en kreativ byrå som Jung med hjärtat i populärkulturen känns otroligt utvecklande. Jag har följt dem genom åren och imponerats av många av deras prisbelönade projekt, men kanske mest av hur de hela tiden glidit mellan olika discipliner inom kommunikation. Idag pågår en branschglidning, där allt fler byråer breddar sina erbjudanden, att få jobba med att utveckla Jung som alltid legat i framkant känns superkul, säger Linn Jacobsson, i ett pressmeddelande.

Anton Äng

anton.ang@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Jung RelationsWenderfalck

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.