Jung rekryterar från Wenderfalck

2016-03-04 11:36  
Linn Jacobsson blir ny medarbetare hos Jung. Foto: Press

Efter att Jung blev en del av Hallvarsson & Halvarsson Group har flera personer rekryterats. Nu har man värvat igen. Denna gång är det Linn Jacobsson som går från Wenderfalck.

Jung inledde 2016 med att berätta att byrån blir en del av Hallvarsson & Halvarsson Group. Samgåendet har gett Jung möjligheter till en rekryteringsoffensiv.

Nästa person att värvas är Linn Jacobsson som tidigare haft en tjänst som kreativt ansvarig hos Wenderfalck. Hon har flera uppmärksammade projekt bakom sig, bland andra Spinn-nominerade "Hej Snippan" för Apoteksgruppen och "All I need for Christmas is a Goat” för Action Aid.

– Det känns superpeppande. Linn är en härlig person och hennes bredd är särskilt intressant då hon har digital spets samtidigt som hon kombinerar planning med att vara en stark kreatör. Det är det som kunderna efterfrågar idag, säger Jimmy Rodhelind, vd på Jung Relations, till Dagens Media.

På Jung kommer Linn Jacobsson framförallt arbeta med att vidareutveckla byråns planning-erbjudande men också som kreatör för ett flertal uppdragsgivare.

– Att ta plats på en kreativ byrå som Jung med hjärtat i populärkulturen känns otroligt utvecklande. Jag har följt dem genom åren och imponerats av många av deras prisbelönade projekt, men kanske mest av hur de hela tiden glidit mellan olika discipliner inom kommunikation. Idag pågår en branschglidning, där allt fler byråer breddar sina erbjudanden, att få jobba med att utveckla Jung som alltid legat i framkant känns superkul, säger Linn Jacobsson, i ett pressmeddelande.

Anton Äng

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt