Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag30.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Jung fortsätter sin rekryteringsoffensiv

Publicerad: 26 Oktober 2016, 14:24
Uppdaterad: 26 Oktober 2016, 14:24

Jung fortsätter sin rekryteringsoffensiv och anställer kreatören Johanna Burai och digitala specialisten Marius Pedersen.


Ämnen i artikeln:

Jung

Under 2016 har byrån Jung Relations gjort flera nya rekryteringar efter att byrån inlett samarbeten med flera nya kunder.

De senaste tillskotten är kreatören Johanna Burai och digitala specialisten Marius Pedersen.

Johanna Burai har genom sitt examensprojekt "World White Web" på Beckmans förändrat vithetsnormen på Google. Examensprojektet bygger på hennes insikt att bildgooglingar på "hand" endast ledde till att vita händer dök upp. Projektet kom att handla om att utmana de diskriminerande sökresultaten. När man bildgooglar "hand" idag dyker det inte bara upp vita händer.

– Johanna Burai lyckades i sitt examensprojekt skapa något Jung hela tiden strävar efter i arbetet med våra kunder: att skapa meningsfullare kommunikation. Vi är därför oerhört glada att kunna knyta Burai till oss, berättar Jimmy Rodhelind, vd Jung Relations i ett pressmeddelande.

Marius Pederson har bakgrund inom norska armén. Efter tre vändor till Afghanistan bestämde han sig för att satsa på kommunikation istället. Studier på Forsbergs och Hyper Island tog honom först till Ogilvy & Mather i Amsterdam och sedan Apartment5 i Stockholm. På Jung kommer Marius Pedersen arbeta kundöverskridande i rollen som digital specialist.

– Jag har haft siktet inställt på Jung länge. Det som lockat mig är att Jung jobbar med pr, digitalt, utomhus, event, ja egentligen det som krävs för att skapa så bra kommunikation som möjligt. Jag är väl lite av en technörd så jag kommer pusha våra projekt till att alltid ligga i framkant, säger Marius Pedersen i ett pressmeddelande.

Rekryteringarna har även kunnat bli möjliga genom Jung Relations hopslagning med Hallvarsson & Halvarsson.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Jung

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.