Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Jonas Södergren till Reformklubben

Publicerad: 29 januari 2018, 06:30
Uppdaterad: 29 januari 2018, 06:51

Jonas Södergren har i mer än 15 års tid arbetat med omfattande förflyttningar för exempelvis produktvarumärken och tjänsteföretag.

Varumärkesstrategen Jonas Södergren lämnar Narva för Reformklubben.


Ämnen i artikeln:

NarvaReformklubben

Reformklubben rekryterar Jonas Södergren, senior varumärkesstrateg med bakgrund som planner, byråledare och vd. Närmast kommer han från en tjänst som seniorkonsult på kommunikationsbyrån Narva.

– Jonas har ett gediget kunnande och har utvecklat varumärken inom såväl den privata, offentliga och ideella sektorn. Han är en drivande kraft inom reputation management, varumärkes- och identitetsprocesser och blir ett viktigt tillskott för Reformklubben när det gäller strategisk rådgivning, säger Mårten Lundberg, byråchef på Reformklubben, i ett pressmeddelande.

Jonas Södergren har i mer än 15 års tid arbetat med förflyttningar för bland annat produktvarumärken och tjänsteföretag. Bland tidigare uppdragsgivare finns eHälsomyndigheten, Region Västmanland, Tandläkarförbundet, Shire och ett flertal produktvarumärken inom Life Science.

– För mig känns Reformklubben helt rätt i sitt erbjudande där man arbetar både med strategisk rådgivning och kreativt utförande i alla kanaler. Man har också en väldigt tydlig själ vilket tilltalar mig som varumärkeskonsult. Jag hoppas kunna tillföra ytterligare kompetens inom reputation management, varumärke och identitet. Sedan har jag fått ett väldigt gott intryck av alla som jobbar här, det verkar helt enkelt vara en kreativ och rolig arbetsplats, säger Jonas Södergren i pressmeddelandet.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

NarvaReformklubben

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.