Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag28.05.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Join the carnival i rekryteringsoffensiv

Publicerad: 13 Maj 2013, 11:27
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:46

Kommunikationsbyrån Join the carnival plockar in tre nya medarbetare för att kunna ta sig an nya kundprojekt.


Ämnen i artikeln:

Hyper Island

Join the carnival startades i slutet av 2010 och har sedan dess knutit till sig kunder som bland andra 7-Eleven och Reebok.

Nu stärker kommunikationsbyrån personalstyrkan med tre personer i syfte att kunna möta nya uppdrag och expanderade kundprojekt.

Malin Wallén går in som kundansvarig. Hon kommer senast från The brand union i Stockholm och har tidigare varit baserad i London där hon har jobbat som producent och projektledare på flera byråer.

Frida Wadsby som går in som planerare kommer tidigare från DGA och Tribal DDB i Amsterdam där hon bland annat har jobbat med kunder som Captain Morgan, Unilever och H&M.

Sebastian Otarola kommer direkt från Digital Mediaprogrammet på Hyper Island och kommer att arbeta med experimentmarknadsföring.

– Malin, Frida och Sebastian har alla tre olika bakgrunder med starka personligheter vilket vi värderar på Join the carnival. Något vi tycker är extra viktigt för att kunna skapa bra kommunikation som berör, säger Peder Rotkirch, grundare av Join the carnival i ett pressmeddelande.

Helen Preutz

Ämnen i artikeln:

Hyper Island

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.