Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Johan Brandt blir ny partner i Geelmuyden Kiese

Publicerad: 13 december 2017, 15:21
Uppdaterad: 13 december 2017, 15:50

Johan Brandt, ny vd på Geelmuyden Kiese Sverige. Pressbild/Geelmuyden Kiese

Johan Brandt tillträde som Sverigechef för byrån i början av sommaren – nu blir han en av fem nya partners som Geelmuyden Kiese tar in.


Ämnen i artikeln:

Geelmuyden Kiesekommunikationsbyrå

Geelmuyden Kiese tar in fem nya delägare, vilket betyder att man går från 13 stycken till 18. Johan Brandt, vd för Geelmuyden Kiese i Sverige, är en ny partner. Han tillträde som vd i somras.

– Det är väldigt roligt att få förtroendet att bli partner i GK. Jag tror att partnerledda företag med engagerade partners har en unik styrka. Nu hoppas jag kunna bidra till byråns utveckling på nya sätt, säger han till Dagens Media.

Varför har du inte varit partner tidigare?

– Jag började som vd för GK i Sverige för några månader sedan och nu fick jag en inbjudan att bli partner. Det är jag väldigt glad för.

De övriga nya partnerna är Eva Sannum, creative director, Margrethe Geelmuyden, senior rådgivare och Vibeke Hauge, även hon senior rådgivare i Oslo samt Christian Grönning, corporate director i Köpenhamn.

Partnergruppen består nu av 18 personer, varav 8 kvinnor och 10 män. 

Om Geelmuyden Kiese:

Geelmuyden Kiese är Skandinaviens största kommunikationsbyrå med kontor i Köpenhamn,Oslo, Stockholm och Bergen. Verksamheten grundades 1989 och har idag drygt 150 medarbetare.

Alex Hartelius

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev