Joakim Antelius blir ny vd för Patchwork

2016-02-02 14:53  
Joakim Antelius.

Forne Mindsharechefen Joakim Antelius tar över den svenska delen av sociala medier-byrån.

Joakim Antelius tillträder i dag som vd på Patchwork Sweden. Det framgår i ett pressmeddelande från bolaget. Han tar över efter Emma Blom som lämnade Patchwork i december.

– Jag ser fram mot att leda och utveckla Patchwork Sverige. Vi har en mycket ambitiös expansionsplan inför de närmaste åren. Mitt fokus den närmaste tiden blir att sälja in vårt starka erbjudande inom sociala medier till nya kunder samt att anställa duktiga talanger, säger Joakim Antelius i ett pressmeddelande.

Patchwork är en nordisk byrå nischad mot sociala medier. Byrån har 50 anställda i Stockholm, Köpenhamn och Oslo.

Patchwork Group ägs sedan i november till 45 procent av Egmont-koncernen. Byrån arbetar bland annat med varumärken som Snickers, Arcus och TGI Friday.

Martin Olesen, vd för hela Patchwork Group, ser framemot en stark tillväxt på den svenska marknaden med Joakim Antelius vid rodret.

– Med Joakim Antelius så har en viktig pusselbit fallit på plats. Sverige är en nyckelmarknad för Patchwork Groups expansion. Med Joakims gedigna bakgrund inom kommunikation och hans stora nätverk i branschen, så är vi trygga med att vi har en mycket stark besättning i Sverige, säger han i pressmeddelandet.

Joakim Antelius var tidigare kreativ chef på mediebyrån Mindshare.

Jon Demred

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt