Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag19.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

JKL värvar Graylings vd

Publicerad: 18 Maj 2016, 08:03
Uppdaterad: 18 Maj 2016, 08:03

Graylings vd Kristian Hultqvist går till JKL.


Ämnen i artikeln:

JKLGrayling

JKL gör tre rekryteringar inför hösten. Bland annat Kristian Hultqvist, tidigare rådgivare, skribent och fram till nyligen vd på Grayling.

– Jag kommer gå in hos JKL som seniorkonsult inom public affairs teamet i första hand. Jag har varit hos Grayling i 4,5 år, men nu gav JKL mig ett erbjudande jag inte kunde motstå, säger Kristian Hultqvist.

Han fortsätter:

– Under min tid som vd kände jag att jag längtade tillbaka till kunduppdrag. Att nu äntligen få arbeta med kunder igen ser jag mycket fram emot.

För ett år sedan tog Kristian Hultqvist över rollen som vd för Grayling efter Pia Grahn, som avgick efter endast sex månader som vd för byrån. Nu är det totalt fem personer på fem år som lämnat vd posten hos Grayling.

JKL rekryterar också Magda Rasmusson, fördetta språkrör på Grön ungdom och riksdagsledamot, samt Sigrun Fagerfjäll som för tillfället studerar ekonomi på Uppsala universitet.

JKL är en del av MSLGROUP som är ett nordiskt konsultföretag inom strategisk kommunikation.

Ebba Elfstrand

Ämnen i artikeln:

JKLGrayling

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.