Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag12.06.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

Jetpak väljer MEC

Publicerad: 24 mars 2015, 09:40
Uppdaterad: 24 maj 2016, 13:33

Då MEC presenterade en passande arbetsgrupp blir det nu klart att det blir byrån som ska sköta Jetpaks kommunikation och marknadsföring.


Efter en mediebyråpitch är det nu klart att transportföretaget Jetpak väljer MEC som ny mediebyrå.

Sedan tidigare jobbar Jetpak också med reklambyrån Masscreation och digitalbyrån Apegroup.

– Det blev en bra start på 2015 när vi fick beskedet att Jetpak valde MEC som samarbetspartner. Vi har redan satt igång arbetet och nu ser vi fram emot ett nära samarbete med Jetpak och deras övriga samarbetspartners, säger Ulrika Anderberg, client service director på MEC, i ett pressmeddelande.

Enligt Angelica Zwahlen, marknadschef för Jetpak, var det MEC som presenterade de bästa lösningarna under mediebyråpitchen och visade förståelse för Jetpaks målsättningar, målgrupper och utmaningar. Dessutom presenterade MEC en arbetsgrupp som Jetpak tyckte passade transportföretaget bra.

– Vi har höga ambitioner och tydliga mål med vad Jetpaks kommunikation och marknadsföring ska bidra till under året, vilket gör vårt jobb väldigt kul, säger Thomas Myrhed, projektledare för Jetpak hos MEC, i ett pressmeddelande.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.