Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag27.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Byråer

JCPR expanderar till Sverige

Publicerad: 18 Maj 2015, 08:31
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:01

Feel Communications grundare blir vd i den nystartade pr-byrån.


Den norska pr-byrån JCPR startar upp i Sverige. Vd för byrån är Robert Carlsson Nytomt som närmast kommer från Feel Communication.

JCPR är en del av kommunikationskoncernen JCP som, förutom JCPR, också har en reklambyrå, en eventbyrå, en digitalbyrå och en resebyrå.

– När jag jobbade med Feel Communication hade jag en gemensan kund med JCP och på den vägen är det. Nu kör vi på så det ryker och det är roligt att se att alla de möjligheter vi trodde skulle finnas också finns, säger Robert Carlsson Nytomt till Dagens Media.

Byrån startade i april och har inlett ett tätt samarbte med JCP i Sverige. Förhoppningen är att det ska leda till ett tydligare strategiskt koncept för koncernens kunder.

– Nu kan vi dels hjälpa JCP i Sverige med deras koncept och också få ta del av deras kunskaper. Vi kan bygga kundteam och sätta ihop våra kreativa resurser samtidigt som vi fungerar som en renodlad pr-byrå. Det finns extremt mycket kompetenser som vi hjälper varandra med, säger Robert Carlsson Nytomt.

Enligt Robert Carlsson Nytomt har JCPR fått ett antal internationella kunder. Vilka det är vill han dock inte säga.

– Vi har precis kört igång och vi har inte hunnit kolla med dem om vi får kommunicera vilka våra kunder är. Andra av de kunder vi har är några jag har med mig sedan tidigare och där vet jag att vi inte får kommunicera det externt. Men det är stora och tunga kunder.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.